fredag 2 november 2007

Dionysos Spelvecka 2007

Under höstlovs veckan har i vanlig ordning föreningen i mer eller mindre samarbete med Swerock som vår förening är anslutna med. Veckan har varit fylld av brädspels spelande i lokalen och ett kort cenarium rollspel vampier spel lett av Lars.

Spelen vi hann med var:

Puerto Rico
Magic
Arkham horror
Mystery of the Abbey
Talisman
Munschin bittes (halv omgång)

Inte så många utifrån föreningen som kom med på våra spel kvällar men Mathias (lajvare i KS) gjorde en indykning som mycket tankad worrior i Talisman. Måste tacka vår nysta medlem Martin (smulan) för all utlåning av spel.

Mycket lyckad spelvecka fast jag fick stress fel på manpower när vi skulle spela på onsdagen. Allt löser sig i slut ändan.

Roligsta att lysna på under spelvecka: Hela gänget sjunger vid tillfälle broder jakob. Orsak okänd varför det var med i spelet.

Roligsta spel: Kluven mellan Puerto Rico och Talisman

Någon gång ska vi ta monstret i Arkham. Mathias sa något om att det går om man har elder signs... då gåt spelet på två timmar. Varför lyckas vi aldrig få några?

Tack till Lars som höll lokalen och organisationen kring spel veckan igång och till Panter som höll hans humör uppe och spelade lika knäppt i spelen som jag coh en utmärkt porträttering av vidrig toreador.

Väll mött nästa år igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ska bli kul att låna manga. Skickar med lite Hellsing till dig också, så har du nåt att läsa på Kexet!

Kram

Nyrdil sa...

Vi har tydligen spelat fel i arkam, man behöver bara clue tokens om man vill seala en gate, man kan stänga dom utan sådana. Kanske blir lite enklare då :P

Barbro sa...

Japp lägger ned den i väskan med kameran nu :) Man tackar det kommer jag att behöva.

Jo stänga dom kan man men man behöver dom för att seal gaterna.

Nyrdil sa...

Jo, men vi förlorar ju 90% av gångerna på att vi har för många gates öppna. Det är inget problem om vi inte behöver clue's för att stänga dom.

Barbro sa...

Jo det var ju så som vi spelade första gången men... sedan har vi ju kämpat för att få cluetokens så man kan seal dom också och kanske vinna. tror vi har blandat ihop seala och stänga. Antar att du har spelat på BSK?

Nyrdil sa...

Japp, blev fetägda :p